Toimitusehtomme

Tuotteet ja tuotehinnat
Tuotteiden hinnat on esitetty tuote-esittelyjen yhteydessä. Tuotteisiimme sisältyy arvonlisäveroa. Veroerittely näkyy ostoskorissa ja tilausvahvistuksessa.

Maksutavat
Käytössä yleisimmät verkkokaupassa käytettävät maksutavat.

Toimitusmaksu
Toimitusmaksu on 5,90 eur per lähetys.

Toimitukset
Lähetämme tilaamasi tuotteet postitse mahdollisimman pian, useimmiten jo saman vuorokauden kuluessa tilauksen saapumisesta. Jos jokin tilauksen tavaroista on loppunut varastostamme, olemme sinuun yhteydessä. Pakettitoimittaja saattaa kääntää lähetyksen toiseen läheiseen automaattiin tai noutopisteeseen, mikäli asiakkaan valitsema piste on jakeluhetkellä täynnä.Toimitamme tilauksia vain Suomeen. Keskimääräinen toimitusaikamme on 3 arkipäivää.

Tuotteen palautusoikeus
Meille on tärkeää, että olet tyytyväinen tuotteisiimme ja palveluumme. Jos kuitenkin haluat palauttaa tuotteita, esimerkiksi koon vaihdon yhteydessä, niin toimithan seuraavasti.
(Kaikilla tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja muuttumaton.)

Muutin mieleni ja haluan palauttaa tuotteet
Voit palauttaa tuotteet lähetteessä olevaan osoitteeseen ja palautuksen yhteydessä toivomme yhteydenottoa myös sähköpostiin: info@aamuflow.fi.  Palautamme palautuksen yhteydessä maksun.

Tuotteessa on vika ja haluan reklamoida tuotteen
Otathan mahdollisissa reklamaatioissa yhteyttä joko soittamalla 040-5740951 tai sähköpostitse info@aamuflow.fi.

Rahojen palautus
Palautamme rahan aina sillä maksutavalla, jolla se on maksettu. Hyvitämme tuotteen tilillesi/Klarnan laskulle paketin noudettuamme ja tuotteet tarkistettuamme.

Noutamatta jättäminen
Paketin noutamatta jättäminen ei ole tilauksen peruutus. Noutamatta jätetyt tuotteet palautuvat varastollemme ja veloitamme noutamattoman paketin palautumisesta 14,90€ käsittelymaksun.