Yrityksen tarina

 

AamuFlown tunteeseen voi ankkuroitua kotimekolla

Kiireetön aamuhetki, jolloin mielen täyttävät positiiviset ajatukset. Keho on rentoutunut ja tuntuu siltä, että kaikkea ihanaa voi tapahtua juuri tänään. Ihoa ja mieltä hellivä AamuFlow-kotimekko voi viedä sinut tuohon tunnetilaan minä hetkenä hyvänsä.

Koronapandemian aikana minulle tuli päähänpinttymä, joka ei jättänyt minua rauhaan: saatavilla ei ole kunnollisia kotimekkoja. Ja kun niitä ei kerran ole, pitäisi varmaan tehdä sellaisia itse.

 – Olin jo lapsena innostunut ompelemisesta, tykkäsin valmistaa itselleni mieluisia vaatteita. Molemmat pappani olivat suutareita, taitaa kulkea tuo käsillä tekemisen into suvussa.

Kotimekosta muotoutui minulle keski-ikäisen naisen unelma. Se syntyi tarpeesta luoda jotain kaunista ja kestävää naisille, jotka ovat urakoineet itseään säästämättä työn ja perheen eteen. Naisille, joiden mielessä kytee liekki myös oman hyvinvoinnin edistämisestä.

 – Tuli vahva tunne, että nyt olen löytänyt oman juttuni. AamuFlow on minulle mielenkiintoinen lisäpolku, mahdollisuus tuottaa hyvää oloa ja toteuttaa omia unelmiani. Kun olen uskaltanut päästää luovuuteni valloilleen, sieltä pulpahtelee jatkuvasti uusia vaateideoita.

 Lempeää läsnäolon tuntua iholle ja mielelle

AamuFlown vaatteiden tarina lähtee ajatuksesta, että ne ovat paljon enemmän kuin laadukkaita tuotteita. Toivon, että kotimekoista tulee omistajilleen eräänlaisia hyvänolon lähettiläitä.

– Ihan samalla tavoin kuin rauhoittaa mielensä ankkuroimalla ajatukset johonkin itselle rakkaaseen paikkaan, voi oikeanlaisella vaatteella saavuttaa hyvää oloa. Kiireisenä etätyöpäivänä kotimekko yllä voi palauttaa ajatuksensa aamun tunnelmaan, kokea lempeää läsnäoloa.

Tässäkin tapauksessa värillä on väliä, sillä värit vaikuttavat ihmisiin eri tavoin. Kotimekkovalikoima koostuu beigestä, mustasta, vahvasta petroolista, jossa on sinisestä pitävälle astetta syvempää väriterapiaa.

– Asiakkaiden suosikki on ollut hehkuva oranssi, se yllä tuntee itsensä virkeämmäksi. Moni on tilannut ensin yhden kotimekon ja ihastuttuaan tuotteeseen ostanut myös toisen tai jopa kolmannen värin.

Olen ylpeä, että omaa unelmaa toteuttaessaan voi myös työllistää toisia pienyrittäjiä. Alihankintaketjussa hyödynnetään alan ammattilaisia muun muassa kaavoituksessa. Vaatteet ommellaan lähituotantona joko Suomessa tai Virossa.

– Valikoima on näin aluksi rajallinen. Odotan innolla, että saan tuoda markkinoille kaikki ne luomukset, jotka ovat vielä suunnittelupöydällä. Kaikki tuotteet suunnitellaan ja ommellaan lähellä ja käytämme niin paljon suomalaisia materiaaleja kuin vain on mahdollista.