Yrityksen tarina

Olen sanonut, että AamuFlow on keski-ikäisen naisen unelma, joka on syntynyt tarpeesta luoda jotain kaunista ja kestävää. Matkan varrella on muotoutunut ajatuksia siitä, mikä on itselle tärkeää ja AamuFlow yrityksenä kuvastaakin sitä monellakin eri tapaa. Mielestäni on tärkeää, että kauniita, ajattomia ja kestäviä vaatteita valmistetaan Suomessa suomalaisille, esimerkkinä oloasuun verrattava AamuFlow-kotimekko. Tuodaan kauniilla ja mukavilla vaatteilla iloa elämän hetkiin.

Kiinnostus vaatetukseen minulla syntyi jo ennen koulun alkua, jolloin mummula reissulla shortsien jäädessä kotiin, pyysin Isoäidiltä kangasta ja ompelukoneen lainaan. Siitä tämä kaikki ehkä lähti, usko siitä, että voi luoda sellaista mitä itse haluaa ja tarvitsee. Samalla tavalla syntyi AamuFlow-kotimekko: tämän kaltaista oloiluvaatetta ei kaupasta saanut, joten se piti itse tehdä. Siitä tuli kaunis kotoiluvaate.

Valikoima tuotteissa on rajallinen, mutta innolla odotan, että saan tuoda markkinoille kaikki ne luomukset, jotka ovat vielä suunnittelupöydällä. Kaikki tuotteet suunnitellaan ja ommellaan Suomessa ja käytämme niin paljon suomalaisia materiaaleja kuin vain mahdollista.

Näillä ajatuksilla rakennan suomalaisille lisää mahdollisuuksia valita lähellä valmistettuja vaatteita.

Go with the flow! 

AamuFlow-yrittäjä Marjo