AamuFlow-kotimekot valmistetaan haitta-aineettomista Ökotex-kankaista

AamuFlow yritys toimii vastuullisesti. Jokainen tarvike ja materiaali on valittu tarkasti ja mahdollisimman luontoa säästäväksi.

Kotimekot valmistetaan euroopassa valmistetusta laadukkaasta puuvillavelourista (puuvillasametti), josta 80% on puuvillaa ja 20% polyesteria. Materiaali on pehmeää suoraan ihoa vasten ja hengittävä, mutta lämmin. Kankaat ovat tarkkaan valittuja ja Ökotex-sertifioituja. Riippumattomien tutkimuslaitosten myöntämä Ökotex-sertifikaatti takaa, että tuotteessa ei ole haitallisia torjunta-aine-, raskasmetallli tai formaldehydijäämiä. 

Kotimekoissa muut käytetyt tarvikkeet, kuten vetoketju ja vinonauhat on valmistettu Suomessa. Haluamme käyttää kotimaisia materiaaleja niin paljon kuin se vain on mahdollista. Ja postituspussit, joissa kotimekot toimitetaan, ovat 100% kierrätettyä muovia.

AamuFlow käyttää suomalaisia alan ammattilaisia mm. kaavoituksissa ja muissa palveluissa, joilla haluamme olla osaltamme säilyttämässä käsityön ammattia Suomessa ja osaltamme haluamme olla myös työllistämässä heitä.

Meille tärkeitä arvoja ovat työn laadun lisäksi kotimaisuus ja vastuullisuus, mikä näkyy kaikessa tekemisessämme.

AamuFlow-kotimekon vetoketjut on valmistettu Suomessa

Jätä kommentti