Kevät ale on täällä: 6.-12.3.2023 kaikki kotimekot -20%! Alennus näkyy kassalla.

Äitienpäivälahjaksi kotimekko?

Toukokuun äitienpäivä lähenee ja on jälleen aika miettiä, kuinka voisi muistaa äitiä. Kotimekkoja käytettiin paljon 70-luvulla ja monella onkin lapsuudenmuisto siitä, että äidillä oli yllä sellainen froteinen tai samettinen kotimekko. Moni ompeli sellaisen itse suomessa valmistetusta kankaasta, koska oli hyvin yleistä, että itse valmistettiin vaatteita. Paljon muistellaan lämmöllä tätä vaatekappaletta, mutta kaupoista ei sellaista uutta ole löytynyt rikki menneen tilalle.

AamuFlow toi kotimekon 2020-luvulle: klassinen tyylikkyys, laadukkaat materiaalit ja värikylläisyys ovat kantavia ajatuksia. Korona-aikana nousi tarve pukeutua naisellisesti ja kauniisti, mukavuudesta tinkimättä ja näin kotimekko sai alkunsa.

Voit muistaa äitiä AamuFlow-kotimekolla, tuotteilla on vaihto-oikeus, joten mekon voi huoletta tilata. Verkkokaupassa on tuotteen takana tarkat mittataulukot, joihin voi tutustua tilausta tehdessä. 

Tutustu koko kotimekkovalimoimaan.

AamuFlow-kotimekkoja on saatavilla useita värejä: petrooli, okra, oranssi, musta ja beige.

 

Hyviä vinkkejä äitienpäivälahjaksi muilta suomalaisilta verkkokauppiailta: 

Lisää hyviä ideoita äitienpäiväksi löytyy myös verkkokauppiaalta You name it:ltä. Paljon kivoja tuotteita, joihin voi tilata vaikka brodeerauksen. Käyhän kurkkaamassa!

Samoin toisella suomalaisella verkkokauppiaalla Tina's Design Housella todella kauniita nahkalaukkuja.

Mm. tyylikkäitä Avolt design jatkojohtoja löytyy Noinwebstoresta.

Äidin hemmotteluun löytyy esimerkiksi saunaturbaaneja Hopeajalan verkkokaupasta.

Jätä kommentti